Живот школе

Најновија дешавања

Школска слава

Захваљујући наставницама Соњи Ивановић Буљ, Соњи Грозници, Ивани Стевановић, Марини Зорић, Весни Еленков и Драмској секцији коју воде, имали смо прилике да уживамо у представи поводом школске славе. Наставница ликовне културе Јелена Јерковић опремила је сценографију.
(29. јануар 2018.)

"Ледено краљевство"

Крај календарске године у нашој школи весело је обележен представом "Ледено краљевство". Јунаци бајки су се помешали и само је присуство Деда Мраза могло да их избави од зле краљице. Сценографија је била изузетно лепа и несвакидашња. За представу су заслужне наставнице Соња Ивановић Буљ, Соња Грозница, Снежана Бричић, Бранка Рогановић, Ивана Стевановић и Весна Еленков. За сценографију су заслужни Јелена Јерковић и Вук Перић, наставници Ликовне културе.
(04. јануар 2018.)

Новогодишњи базар

Удружење за помоћ особама са сметњама у развоју "Раковица" чији председник је Богољуб Радовановић, дугогодишњи социјални радник наше школе, и ове године је, у сарадњи са нашом школом и Дневним боравком за децу и омладину ометену у развоју, организовало продајни новогодишњи базар у холу Општине Раковица. Ученици Средње занатске школе излагали су своје радове у пратњи наставница Софије Дамњановић, Јасминке Бабић и Богољуба Радовановића. Средства ће бити утрошена за даље унапређење положаја деце са сметњама у развоју.
(30. децембар 2018.)