priredba-1

Новогодишња приредба

Средња занатска школа, обележила је крај још једног, успешног, првог полугодишта новогодишњом свечаном приредбом, коју су реализовали ученици наше школе.

Директорка школе, Весна Леонтијевић, је поздравила присутне и пожелела свима срећне новогодишње и божићне празнике, да их проведу у здрављу и миру.

Били смо у прилици да уживамо у разноврсном програму. На почетку смо одгледали филмић ,,Боје и звуци Средње занатске школе“, а потом су уследиле изражајне рецитације наших ученика, весела плесна тачка, као и скеч ,,Ко је заправо Деда Мраз?“. За сам крај ученик је извео соло тачку, певајући своју омиљену песму.

priredba-2
Захваљујући Црвеном крсту Раковица и предузећу ,,Штарк“, сви ученици наше школе добили су слатке новогодишње пакетиће, а свим гостима су уручене честитке које су ученици припремили са својим наставницима.

Колектив Средње занатске школе вам жели срећан почетак распуста, да се лепо одморите и проведете незаборавне тренутке са најдражима!
priredba-3

Приредбу је реализовала драмска секција, школски хор, уз подршку наставника, док је сарадња са предузећем ,,Штарк“ остварена на иницијативу Ане Величковић, испред тима за партнерство и пројектe.