vrsnjacka-edukacija2

Радионица и вршњачка едукација

Ученице гимназије „Патријарх Павле“ посетиле су данас нашу школу како би се дружиле са вршњацима, ученицима Средње занатске школе.
Планирано време дружења било је недовољно за све теме које су се спонтано наметнуле. Ученици наше школе представили су образовне профиле, разговарали са гошћама о предметима, дружењу, интересовањима. Ученице гимназије искористиле су прилику да присуствују седници Ученичког парламента и изношењу предлога о формирању ученичке задруге. Заједно су сазнали и проширили своја знања о појму ученичке задруге, а по завршетку седнице, гошће су пожелеле да њихови вршњаци успешно воде задругу. Уследио је и едукативни део данашњег дружења. Наше гошће представиле су наставне предмете који се разликују од оних које похађају ученици наше школе и изразиле жељу да у својству вршњака- едукатора, кроз дружење, пренесу стечена знања.

vrsnjacka-edukacija1

Директорка школе, Весна Леонтијевић упознала је гошће са специфичностима наше школе, а наставнице Милица Миловић, Сања Благојевић и Јелена Влајковић биле су ту да одговоре на сва питања.

И данас смо показали да другарство нема границе и не зна за разлике.

vrsnjacka-edukacija3
vrsnjacka-edukacija